Vi ønsker å lage unike produkter som passer akkurat ditt prosjekt og ønsker. Derfor lager vi mer og mer dører og vinduer i andre treslag/varianter som Accoya, Kebony, eik og ask. Vinduer med samme treslag inne som vegg eller gulv gir et unikt uttrykk.  Og med Accoya utvendig får malte vinduer og dører en utrolig holdbarhet. Eller hva med Kebony ute for vedlikeholdsfrie trevindu? Dine ønsker er vår utfordring.

Til våre mest solgte malte vinduer, finner vi unike, kortreiste, sentvoksende furutrær i Hedmark, med kjerneved som  har særdeles lang levetid. Vi er stolte av å være en av få produsenter som kan tilby så fin kvalitetsfuru i vinduer og dører. Dette sikrer en veldig god holdbarhet og sjeldnere vedlikehold. Vi ser daglig produkter som står både 10 og 15 år før de må males på ny. Så det er ikke tilfeldig at kjerneved furu ble brukt i norske stavkirker og at disse har stått i mange hundre år!.

Når du først skal bygge ditt hus/hytte, så hvorfor ikke ha produkter med utseende og egenskaper som passer deg? Vi tilpasser gjerne profiler og utforming så godt vi kan, fulldybdekarm blir mer og mer populært for eksempel. Vi levere produkter i alle U-verdiklasser, helt ned mot 0,6.

Til deg som privatperson tilbyr vi skreddersøm og varene blir levert direkte til dit du ønsker.

Til deg som byggfirma tilbyr vi skreddersøm og varene blir levert direkte til dit du ønsker.

Til deg som arkitekt tilbyr vi skreddersøm og varene blir levert direkte til dit du ønsker.