Vi leverer kun en type foldedør. Det er Lacuna foldedør.
Den blir produsert i Danmark, nærmere bestemt i Langeskov. En liten by kun 2 timer fra København.
Foldedøren deres leveres med følgende materialer:
Varmebehandlet Bøk, i valgfri farge NCS/ RAL farge. Kan leveres med ulik farge ute og inne om ønskelig
Eik ute og inne. Oljes i valgfri pigmentert farge, eller med klar råolje
Varmebehandlet Bøk ute/ Eik inne. Males i valgfri NCS/RAL ute, og oljes inne. En flott løsning om en ønsker begrenset med vedlikehold.

Vi har valgt Lacuna av flere grunner. Det viktigste er kvaliteten. Både de innadslåene samt utadslående foldedører holder for vær og vind. De er testet til å tåle orkan styrke, det er det få som kan skilte med.
De er ikke bare solide. De blir ofte ett eget element i boligen.

Å bruke foldedør i et hus eller hytte gir muligheten til å koble ute og innemiljø sammen på en utrolig enkel måte. Når de kan leveres på 6 meters bredde, og en hel vegg kan åpnes på 1 min så er det dør som gir glede i hverdagen når solen skinner.

Litt praktiske detaljer:
Alle hengsler og grep er utført i syrefast rustfritt stål. Disse kan også pulverlakkeres på fabrikk mot ett tillegg i prisen.
De har 10 års garanti
Dørene er testet med tetthetstest på Teknologisk institutt
Svanemerket

Montering av foldedør:
Foldedøren er for fagfolk enkel å montere, det anslås av Lacuna 2 personer i 3 timer som en gjennomsnittlig monteringstid. Lacuna tilbyr lettfattelig informasjon om montering, og grunnet forpakning så unngår en bruk av kranbil ved montering.  Sjekk gjerne Lacuna sine hjemmesider og Monteringsvideo på Youtube for mer informasjon.