I over 70 år har FØRRE vindu produsert vinduer som gjør inntrykk. Kvalitet har vært ledetråden.

Vinduer som står seg

Bernt Førre var en kar som så muligheter. I 1950 gikk han med rak rygg i banken og ba om lån for å starte fabrikk for å produsere vinduer og dører.
Banken var skeptisk, og mente han ville ta seg vann over hodet. I dag vet vi at det ikke var tilfelle. Fabrikken som ble bygd vegg i vegg med hans eget hus på Småje i Førre, vokste med familien og tiden.
Bernt hadde med seg to brødre, det går fremdeles gjetord om deres ablegøyer og læremetoder.
Resultatet kan en derimot ikke ikke diskutere. De fikk ord på seg for at de leverte kvalitet, det har vi tatt med oss videre.

 

Tre generasjoner

Bernt trakk seg etterhvert tilbake.

Denne gangen var det sønnene Birger, Jan Reidar og barnebarn Torbjørn som var klar til å ta FØRRE videre. Banken var nok betenkt også da. Historien gjentar seg heldigvis. Fra sin far og bestefar har de fått med seg mye.
Det viktigste de har med seg er nok: Vilje. Kombinerer du det med en imponerende kunnskap om det fantastiske materialet tre er, så er grunnsteinen lagt godt på plass.

Å drive produksjon i Norge har til enhver tid utfordret. Det er det aldri lagt skjul på. For de som vil gir det samtidig muligheter.

De siste årene har materialet tre fått vise seg frem. Fokus på bærekraft, karbonavtrykk, BREEAM-sertifisering og lokal produksjon så har vår strategi vært rett.

Vi skal lage produkter som skiller seg ut i kvalitet og i løsninger. Vi er rause med vår kompetanse, og vi deltar gjerne tidlig under prosjektering for å bidra til at vindu og dører blir produsert optimalt for både deg som skal bo i huset, arkitekt og tømrer.

Kort fortalt så skal vi produsere vindu som når nye høyder. Fordi: Vi vil. Vi kan.

Norsk produksjon gjennom tidende

Der det hele startet.

FØRRE vindu har i dag 22 ansatte. Noen har vært her i over 40 år, andre har nettopp begynt sin karriere hos oss.
Hver og en av de er like viktige for at vi skal kunne drive en norsk produksjonsbedrift.

Med strategien vi har valgt så vil vi aldri bli utlærte. Vi må strekke oss. Våre ansatte har ulik kompetanse, vi må ha fleksible ansatte, og vi må gjøre hverandre gode. Det gjør hverdagen vår spennende

Innblikk i FØRRE Vindu

Vi er stolte medlemmer av Norsk Dør og Vinduskontroll og Norske Trevarer.

For mer infor