Gratulerer med FØRRE`s Vindusspill!

Spillet består av en boks i eik, terning og 30 pinner. Pinnene fordeles likt ut til alle spillere, alternativt velger dere ut hvor mange pinner dere vil spille med. Eks 4 spillere får 7 pinner hver.

Oppe på boksen er det 5 utfresninger og 1 hull i midten. Ved siden av de 5 ufresningene er det noen mindre hull. De viser antall øyne på terningen.

Vi er generelt praktiske. Derfor blir det en praktisk forklaring på spillet:

Spiller 1 triller terningen. Får en 2-er på terningen. Setter en pinne ved siden av to prikker.
Spiller 2 som triller får en 6-er. Da går hele pinnen ned i boksen og vedkommende har bare 4 pinner igjen.
Spiller 3 får en 2-er. Den plassen er allerede opptatt. Da må spiller 3 ta inn spiller 1 sin pinne. Spiller 3 har dermed 6 pinner han skal bli kvitt.

Og sånn fortsetter spillet til alle pinnene enten står oppe på lokket, eller er havnet nede i boksen. Hele poenget er å bli kvitt pinnene sine. Det kan være vanskeligere enn en tror.

Historien bak julegavene fra FØRRE

I mange år var det en fast tradisjon at vi leverte ut kransekaker som en takk for i år til våre kunder. Det falt (bokstavelig talt) i smak hos mange.
På ett tidspunkt fikk vi lyst til å gi noe som varte lenger. Som kan gi glede og selvsagt: minne våre kunder på at vi er her sånn i hverdagen 😉
Bak gavene ligger det mange timer med planlegging/ produksjon og utlevering.
Så langt har vi gitt ut skjærefjøl med spekemat, frokostbrett m/ eggeholder, serveringsbrett og i fjor ble det gitt ett Solitaire-spill. I 2023 blir det ett spill som vår tyske kollega Cathrin har vokst opp med. Referansen til vår hovedgeskjeft er ganske åpenbar: det er tre og glass, og dermed kaller vi det enkelt:
FØRRE`S Vindusspill

Vi håper spillet vil gi glede både for store og små. Størrelsen gjør at den passer i en større veske, så ikke vær redd for å ta den med på en ferjetur, en campingtur, på en restaurant som underholdning mens du venter på maten, eller bare ta den frem etter kveldsmaten hjemme en hverdag.

I en digital tid er det godt å finne tilbake til det nære og ekte, så fra alle oss på FØRRE til alle dere:

Lykke til med spillet, måtte den beste (heldigste) vinne 🙂