Kortreist kvalitet- vi leverer til hele Norge

Helt siden 1950 har vi laget vinduer og dører i Førre som ligger i Tysvær Kommune. Vi vet derfor hva som skal til for å lage gode, holdbare produkter for tøft vestlandsvær. Som for eksempel at kun de beste råvarer er gode nok. Langt inne i norske skoger finner vi sentvoksende trær med tette årringer og masse kjerneved. Trærne er normalt mellom 100 og 140 år gamle og blir nøye plukket ut i skogen for å bli unike dører og vinduer på vår fabrikk. Den unike råvaren behandler vi med erfaring og godt håndverk. Det gir særegne produkter  som skaper ditt unike miljø. I tillegg får produktene lang levetid og krever lite vedlikehold. Dette fordi kjerneveden er naturlig impregnert, er mer stabil og gir mindre slitasje på vår solide overflatebehandling. Vi ser derfor ofte at våre vinduer står i 10-15 år før de må males igjen!

Stadig oftere lager vi også dører og vinduer i andre treslag og modifiserte trevarianter. For eksempel tilnærmet vedlikeholdsfrie trevinduer i Kebony. Accoya er en annet variant som har glimrende egenskaper, nesten som teak, med særdeles høy stabilitet og holdbarhet. Eller hvorfor ikke ha vinduer og dører i eik, ask, valnøtt eller andre treslag, enten bare på en side eller både ute og inne. På denne måten bidrar vinduene enda mer til ditt unike miljø hjemme eller på hytta.

Vi synes det er så kjekt å arbeide med tre. Den gode lukte av tre og sagflis i vår fabrikk, har inspirert oss til å lage et eget snekkerverksted som lager alt det du kan tenke deg, i alle fall nesten. Listverk, spesialtilpasning av dører og vinduer, pynteklosser, enkle innredninger, vannstokker osv. Bare utfordre oss om det er noe du lurer på om lar seg gjøre.