Døren er det første som ønsker oss velkommen hjem, og den skal også tar imot våre gjester. Den skal være pen, personlig, og stå i stil med huset forøvrig.

Hoveddor

Hoveddører

Døren er det første som ønsker oss velkommen hjem, og den skal også tar imot våre gjester. Den skal være pen, personlig, og stå i stil med huset forøvrig. Samtidig skal den tåle den daglige trafikk og stå for en støyt om uvedkommende skulle prøve seg.

LES MER →

terrassedor

Terrassedører

Våre terrassedører er laget nettopp for å passe perfekt på en terrasse. Smalere ramtre gir mer lys inn i rommet. Brystningshøyden kan tilpasses dine ønsker, skal den flykte med vinduet ved siden av eller ønsker du mest mulig lys og derfor vil ha glass helt ned?

LES MER →

kjellerdor

Kjellerdører

Førre Kjellerdør er en solid dør og rimelig dør. Den er bygd med impregnert, laminert ramtre, isolert fylling, galvaniserte hengsler, pakninger og hardved terskel. Leveres både malt og ubehandlet, tettpanelt, med glass eller med fiskebeinsmønster.

LES MER →

FARGEMULIGHETER

Alle våre produkter kan leveres i et hav av farger. Lyse eller mørke, sterke eller duse farger. Velg for eksempel en annen farge til døra, så bryter den fint mot resten av fasaden og blir et blikkfang.

DØRVRIDERE

Vi har et populært utvalg dørvridere og dørvriderserier.